Hoeve de Groenzoom Maas, Rijn en IJssel van Piet van den Berg www.mrijvanpiet.nl  40 jaar geleden is Sjaak Kooter voor Piet van den Berg koeien van het Maas-Rijn-IJssel rund gekruist met verbeterd roodbont gaan mesten. Het heeft 6 jaar gekost om tot een voedingsmix te komen die uiteindelijk het beste rundvlees oplevert. Het was een kwestie van constant samenstellingen uitproberen en vlees proeven. Sindsdien hebben we de kwaliteit vast kunnen houden.   Sinds 2006  staan de koeien in de stal van Gerard de Koning. Tegenwoordig draait het overigens niet meer alleen om het eten wat de koeien voorgeschoteld krijgen, het is veel meer dan dat. Een verantwoord product  met respect voor de dier en het milieu. Vlees dat groeit  met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. De koeien lopen in de zomer buiten en in de winter lopen ze los in ruime hokken van stro. De pedicure komt regelmatig langs en er hangen massageborstels in elk hok. Start Nieuws Toekomst Gastenboek Links Contact MRIJ Het bedrijf Nieuws Toekomst Gastenboek Links Contact MRIJ Start Foto’s Foto’s Het bedrijf
MRIJ